Qui som?

Casa nostra la conformem tot un equip de professionals de diferents disciplines, que treballem conjuntament per assolir els diferents objectius establerts.

Començant pel personal de cuina, passant per les persones encarregades de la neteja, de fer els llits, la bugaderia, els auxiliars de gerontologia, l’administrativa i responsable de la facturació, la responsable de RRHH, l’equip directiu… i l’equip interdisciplinari format per l’Educadora Social, el Fisioterapeuta, la Psicòloga, el Metge, la Infermera i la Treballadora Social.

Educadora Social

  • L’Educadora Social: és la professional que se n’encarrega de dissenyar i dur a terme les activitats que es fan al Centre. Cada setmana proposa almenys quatre activitats grupals i intervencions a nivell més individualitzat.
  • Algunes de les activitats que es realitzen són: visualització de pel·lícules, el joc del Bingo, tallers, activitats de memòria, lúdiques, viatges en el temps o a altres països, cant coral…

Fisioterapeuta

  • El Fisioterapeuta: és el professional que treballa a nivell físic i motor amb els residents. Imparteix quatre sessions de gimnàstica grupal a la setmana, dirigeix una sortida setmanal a la plaça del poble amb petits grups de residents i treballa a nivell individual. Totes les activitats que organitza el nostre fisioterapeuta van dirigides principalment a millorar i mantenir.

Psicòloga

  • La Psicòloga: intervé amb els usuaris a nivell cognitiu, afectiu i social. És la professional que ajuda als residents en el procés d’adaptació al Centre, qui fa l’acompanyament en situacions de dol, angoixa, en processos de demència, etc. I també fa l’acompanyament amb la família si es precisa.

Metge

  • El Metge: visita els usuaris setmanalment i en situacions d’urgència o necessitat sobrevinguda. És qui fa les consultes, qui revisa les pautes de medicació, intervé o fa les pertinents derivacions a altres recursos si és necessari.

Infermera

  • La Infermera: és la professional del Centre que fa d’enllaç entre els usuaris, el metge, la família i els possibles serveis de derivació.
  • És qui vigila als residents i atén a les seves necessitats sanitàries i qui prepara i administra la medicació. Davant de qualsevol urgència o alteració en l’estat de salut de l’usuari és qui valora i atén la situació.

Treballadora Social

  • La Treballadora Social: és la persona encarregada dels ingressos i baixes del Centre, de la gestió de les places públiques segons la Llei de la Dependència, de l’atenció a les famílies i de proporcionar la informació o resoldre dubtes referents als Serveis proporcionats.

Cooterapeuta

  • El Cooterapeuta: actualment també forma part de l’equip el Baloo, un cadell de raça Llauradó que intervé en diferents activitats dissenyades i dirigides per la Treballadora Social (experta en Teràpies Assistides amb Animals) i amb els suport de la Psicòloga (tècnica en Teràpies Assistides amb Animals).
  • La intervenció del Baloo en algunes de les activitats aporta un extra de motivació a les diferents dinàmiques, a part de generar un clima agradable i distens entre els usuaris.

Treballa amb nosaltres:

Si vols formar part del nostre equip, fes-nos arribar el teu CV i ens posarem en contacte amb tu.